Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Konica Minolta a lansat dokoni PROCESS

09 Decembrie 2014



Konica Minolta a lansat dokoni PROCESS, un nou produs din suita de aplicatii dokoni de Enterprise Content Management (ECM). Dokoni PROCESS vine sa completeze ansamblul solutiilor dokoni - dokoni CASE, dokoni CONTENT si dokoni CONNECT - cu functionalitati de tip Business Process Management si automatizare a fluxurilor de lucru. Astfel, Konica Minolta ofera clientilor posibilitatea de a optimiza colaborarea intre angajati si parteneri de afaceri, acuratetea urmaririi sarcinilor, productivitatea si eficienta organizatiei.


Conectata la cele mai apreciate solutii de colaborare si management al informatiilor, solutia dokoni PROCESS este un instrument care permite automatizarea proceselor de business in cateva minute, fara dezvoltare de cod, solutia de business rezultata putand fi utilizata atat on-premise, cat si in cloud, inclusiv de pe dispozitive mobile.


dokoni PROCESS ofera o platforma web-based ce permite proiectarea si implementarea fluxurilor de lucru. Prin functionalitati grafice si drag-and-drop, solutia permite utilizatorilor sa automatizeze procesele si sa coordoneze fluxurile de lucru aflate in curs de desfasurare prin intermediul serviciilor de mesagerie. In plus, solutia faciliteaza crearea si optimizarea oricaror procese de lucru si de afaceri, de la cereri de achizitie sau aprobari de facturi, pana la procese de analiza scoring si acordare credite. Acesta conecteaza date din diferite sisteme, precum SQL, Active Directory si Exchange Server si integreaza servicii de cloud bazate pe platforma Microsoft SharePoint. Folosind componentele extinse se pot construi solutii hibride on-premise ce pot fi publicate in cloud cu un singur click.

dokoni PROCESS este produs de platforma de automatizare a fluxurilor de lucru Nintex si include ca produse de baza Nintex Workflow pentru SharePoint si formularele web-based Nintex Forms. In plus, serviciul Nintex Live si aplicatiile Nintex Mobile permit extinderea proceselor si fluxurilor de lucru catre diferite sisteme, cum ar fi mijloacele sociale, cele din cloud sau diverse dispozitive mobile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite